Jobba hos oss på Octapharma

Tillsammans är vi en stor familj som brinner för att förbättra människors hälsa och liv.

Hitta ditt nästa karriärsteg

Sedan starten 1983 har vi framgångsrikt växt till ett företag med över 9 000 anställda på 31 olika anläggningar och kontor över hela världen.

Drivkraften bakom vår expansion har i stor utsträckning varit våra företagsvärderingar: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap. Värderingarna är vår ledstjärna i det vi gör och hur vi gör det.

Vi kallar oss ett riktigt familjeföretag. Dels för att vi sedan starten 1983 varit familjeägda, dels för att alla hos oss är en del av vår jobbfamilj. På Octapharma finner du en familjär stämning och en miljö där människor möts, har roligt, stöttar varandra och jobbar tillsammans. Här tycker vi om varandra, vår arbetsplats och vår gemensamma resa för att förbättra människors hälsa och liv.

Livet på Octapharma

Ett familjeföretag som tar de bästa delarna av en familj – som gemenskap och teamwork – och mixar det med framgångsrecept för ett bra företag – som framåtanda, professionalism och utveckling. Med en synlig ledning där besluten tas snabbt men där strategin är långsiktig. Det är ett riktigt familjeföretag för oss.

Vi andas gemenskap. Sammanhållning är allt, och vi har en gemenskap som sträcker sig över våra verksamheter. Vi trivs tillsammans och hos oss är du alltid del av ett team där varje medarbetare har möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång. Det gör att vi kan lösa både små och stora utmaningar snabbt. Vi lägger stor vikt vid vår företagskultur och arbetar hela tiden för att upprätthålla våra gemensamma värderingar.

Vi räddar liv. Vårt mål är att förbättra människors hälsa och liv, både idag och imorgon. Det gör vi genom att tillverka läkemedel som ger fler chans att inte bara överleva utan dessutom få möjlighet att leva ett aktivt liv. Idag är vi en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade livräddande läkemedel och vi växer ständigt. För oss är det viktigt att behålla och stärka det förtroende vi fått från patienter världen över. Därför har vi alltid siktet inställt på att bli bättre på det vi gör.

Vi utvecklar och utvecklas. Du kan växa med oss men också i din egen roll. Som familjeägt företag står vi utanför börsens ”kvartalshets” och har råd med långsiktighet – för våra patienter, anställda och företagets bästa. Här finns en stark entreprenörsanda med utrymme för alla att utveckla Octapharma som företag och dig själv som medarbetare och människa. Vi har den mest avancerade utrustningen, ser över metoder, produktionskapacitet och lokaler, förbättrar processer, forskar och testar nytt samt utbildar våra medarbetare.

Vi jobbar toppmodernt och centralt. Du hittar oss i vår toppmoderna anläggning, på Kungsholmen i centrala Stockholm. Där jobbar vi med den senaste tekniken och under strikta myndighetskrav, för att skapa säkra och effektiva läkemedel. Vi erbjuder alla våra medarbetare en god arbetsmiljö och inte minst goda luncher i vår fina restaurang, eller möjligheten att promenera längs Mälaren på lunchrasten.

Vision och värderingar

Vi drivs av vår passion att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv.