Sponsring

Vi brinner för goda syften. Läs om våra aktuella sponsringsengagemang!

Löparloppet som gör skillnad

Blodomloppet

Octapharma har varit sponsor till löpartävlingen Blodomloppet sedan starten 1993. Blodomloppet och deras fokus på blodgivning ligger nära vår verksamhet. Den blodplasma vi behöver för tillverkningen av våra produkter får vi bland annat tillgång till från svenska blodgivare.

Läs mer här

Blodomloppet

Vi har valt att stödja Blodomloppet och blodgivning för det är viktigt att patienter på svenska sjukhus har god tillgång både på transfusionsblod och på livsviktiga läkemedel från blodplasma. Vi vill också trygga vår affärsmässiga relation till blodcentralerna som levererar blodplasma till oss.

Läs mer här
Vår lokala fotbollsklubb i Hornsberg

Karlbergs BK

Sedan 2011 är Octapharma huvudsponsor för "Karlbergs Octapharma Sommarfotbollsskola", som varje år samlar över 300 barn på Stadshagens IP.

Läs mer här

Karlbergs BK

Karlbergs BK är fotbollsklubben för alla som bor på Kungsholmen, Lindhagen och Vasastan. Octapharmas samarbete med Karlbergs BK syftar till att befästa Octapharma som en naturlig del av nordvästra Kungsholmen och samtidigt positionera oss som en positiv kraft som verkar för områdets framtid och utveckling.

Läs mer här