Karriär

Vi på Octapharma fokuserar på långsiktig framgång och inser värdet av lagarbete.

Jobba hos oss på Octapharma

I vår mångkulturella arbetsmiljö jobbar människor som har ett starkt engagemang, olika bakgrunder och talanger. Vi trivs tillsammans och hos oss är du alltid del av ett team där varje medarbetare har möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång.

Lediga tjänster

Vi brinner för människor: från våra plasmagivare till våra patienter och våra medarbetare som hjälper oss att tillverka och distribuera våra läkemedel. Kom och hjälp oss att utveckla livräddande behandlingar som förbättrar livet för patienterna.

Examensarbete

Att skriva sitt examensarbete hos Octapharma är en utmärkt möjlighet för dig som student att lära känna oss bättre ​​och knyta värdefulla kontakter inför din framtida karriär.

Bakom kulisserna på Octapharma

Funderar du på hur det är att arbeta på Octapharma?

I detta avsnitt tar medarbetarna Camilia, Linda och Per dig in med bakom kulisserna. Dem låter oss färdas mellan företagets långa historia, värderingar samt medarbetarnas attityder och beteenden. Häng med!

Spotify
@octapharma-ab

Lär känna oss bättre!

På LinkedIn får du träffa våra medarbetare, engagera dig i events & fira våra milstolpar. Vi bjuder in till interaktion & intressant läsning om allt från det gamla ölbryggeriet, anno 1892 (som vi idag arbetar i) till skapandet av biokemisk historia.

Besök oss på linkedin