Karriär

Vi på Octapharma fokuserar på långsiktig framgång och inser värdet av lagarbete.

Bakom kulisserna på Octapharma

Podcast

Funderar du på hur det är att arbeta på Octapharma?

I detta avsnitt tar medarbetarna Camilia, Linda och Per dig in med bakom kulisserna. Dem låter oss färdas mellan företagets långa historia, värderingar samt medarbetarnas attityder och beteenden. Häng med!

Spotify

Jobba hos oss på Octapharma

I vår mångkulturella arbetsmiljö jobbar människor som har ett starkt engagemang, olika bakgrunder och talanger. Vi trivs tillsammans och hos oss är du alltid del av ett team där varje medarbetare har möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång.

Lediga tjänster

Vi brinner för människor: från våra plasmagivare till våra patienter och våra medarbetare som hjälper oss att tillverka och distribuera våra läkemedel. Kom och hjälp oss att utveckla livräddande behandlingar som förbättrar livet för patienterna.

Möt våra medarbetare

Välkommen att möta några av våra 950 medarbetare. De berättar om sin vardag på Octapharma, sin passion och vad som driver dem, både på jobbet men också utanför.

Kompetens- & karriärutveckling

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och utmaningar som hjälper dig att växa både på det personliga och professionella planet.

Så ansöker du

Om du tror att du har det vi söker är du välkommen att fylla i vårt ansökningsformulär. Börja med att läsa tipsen nedan så att du får ut så mycket som möjligt av processen.