Karriär

Vi på Octapharma fokuserar på långsiktig framgång och inser värdet av lagarbete.

International Early Career Program

Ett tvåårigt program som riktar sig mot unga med en universitetsutbildning, som är i starten av sina karriärer. Vi tar emot ansökningar från januari till april 2024.

Lediga tjänster

Vi brinner för människor: från våra plasmagivare till våra patienter och våra medarbetare som hjälper oss att tillverka och distribuera våra läkemedel. Kom och hjälp oss att utveckla livräddande behandlingar som förbättrar livet för patienterna.

Jobba hos oss på Octapharma

I vår mångkulturella arbetsmiljö jobbar människor som har ett starkt engagemang, olika bakgrunder och talanger. Vi trivs tillsammans och hos oss är du alltid del av ett team där varje medarbetare har möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång.

Examensarbete

Att skriva sitt examensarbete hos Octapharma är en utmärkt möjlighet för dig som student att lära känna oss bättre ​​och knyta värdefulla kontakter inför din framtida karriär.
Podcast

Bakom kulisserna på Octapharma

I det här podavsnittet låter medarbetarna Camilia, Linda och Per dig oss färdas mellan företagets långa historia, värderingar samt medarbetarnas attityder och beteenden.

Spotify
@octapharma-sweden

Lär känna oss bättre!

På LinkedIn får du träffa våra medarbetare, engagera dig i events & fira våra milstolpar. Vi bjuder in till interaktion & intressant läsning om allt från det gamla ölbryggeriet, anno 1892 (som vi idag arbetar i) till skapandet av biokemisk historia.

Besök oss på linkedin